Zeg vaarwel tegen schadelijke stoffen in uw kraanwater!

Bezoek nu de AquaTru webshop »

* Nu tijdelijk €50,- introductiekorting
* Gratis thuis bezorgd!

Over Ons

AquaTru Water is een fris en dynamisch bedrijf met een helder doel voor ogen. Lees hier meer over onze visie en missie en wat klanten en specialisten over onze producten zeggen.

Visie

Water is de basis van alle vormen van leven en is een primaire levensbehoefte. Water is betrokken bij elke functie van ons lichaam en we kunnen simpelweg niet zonder. Zuiver drinkwater is daarom de sleutel tot een gezond lichaam en een heldere geest. Ieder mens heeft recht op 100% zuiver drinkwater, vrij van chemicaliën, hormonen, medicijnresten en andere toxische stoffen.

Missie

Wij willen mensen de mogelijkheid geven hun gezondheid in eigen hand te nemen. Het drinken van schoon en zuiver water is hiervoor een eerste vereiste.

Het menselijk lichaam is een fantastisch systeem. Een samenspel van 100 biljoen (100.000.000.000.000) cellen die allemaal schoon water en voedingsstoffen nodig hebben om 24/7, dag in dag uit, keihard voor ons te werken. Daarom is het van essentieel belang dat we ons lichaam voeden met de juiste (vloei)stoffen zoals de natuur het bedoeld heeft. Wat je erin stopt komt er ook weer uit. Als je eet en drinkt wat het lichaam nodig heeft dan krijg je daar een goede gezondheid voor terug. Zowel fysiek als mentaal! Water vervult hierbij een sleutelrol. Het is onder andere nodig voor een mooie huid, een heldere geest, sterk lichaam.

AquaTru is dé sleutel tot zuiver water, een heldere geest en een schoner lichaam. Door de toenemende milieuvervuiling staat de kwaliteit van ons drinkwater en onze gezondheid onder druk. Water is de basis van al het leven. Wij nemen daarom geen genoegen met drinkwater wat voldoet aan bepaalde overheidsnormen, maar wat niet 100% zuiver is. Met al onze producten willen wij een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van iedereen, van jong tot oud.

Onze onderneming besteedt niet alleen aandacht aan de gezondheid van de mens, maar ook aan het behoud van onze planeet. Samen met ontwikkelaars, klanten en andere stakeholders streven wij naar het behoud van een bewoonbare en schone planeet.

Over Ons

Wat zeggen onze klanten?