AirDoctor Pro - nu tijdelijk €134 korting

geen

Air Doctor Pro is de nummer één luchtzuiveraar in de VS, ontwikkeld door de uitvinders van AquaTru, aanbevolen door Dr. Mark Hyman. Tijdelijk €134,- korting

Air Doctor Pro is de eerste betaalbare luchtzuiveraar die niet alleen bijna 100% van de deeltjes uit de lucht verwijdert, maar ook de overgrote meerderheid van giftige ozon, vluchtige organische chemicaliën en gassen. 

€ 495,00

Air Doctor Pro is de nummer één luchtzuiveraar in de VS, ontwikkeld door de uitvinders van AquaTru, aanbevolen door Dr. Mark Hyman.

Air Doctor Pro is de eerste betaalbare luchtzuiveraar die niet alleen bijna 100% van de deeltjes verwijdert, maar ook de overgrote meerderheid van giftige ozon, vluchtige organische chemicaliën en gassen.

Luchtverontreiniging binnenshuis wordt veroorzaakt door een combinatie van deeltjes zoals pollen, stof, bacteriën en virussen, huidschilfers van huisdieren, schimmelsporen en rook in combinatie met ozon, onzichtbare gassen en vluchtige organische stoffen die worden uitgestoten door bouwmaterialen, meubels, vloerbedekking, verf, reiniging en producten voor persoonlijke verzorging.

Deze verontreiniging leidt tot epidemische niveas van zowel korte als lange termijn symptomen zoals:

* Niezen
* Piepende ademhaling
* Jeukende keel of neus
* Jeukende tranende ogen
* Jeukende huid
* Netelroos
* Verstopte neus
* Hoesten
* Vermoeidheid
* Prikkelbaarheid
* Loopneus
* Maagpijn

No Related Posts

Afbeelding

Ervaringen van onze klanten