Filter Voordeelpakket 2 jaar

geen

Voordelig inkopen? Dit pakket bevat alle filters die je tot twee jaar na aankoop van de AquaTru nodig hebt. Het pakket bevat vier Pre-Carbon Filters, twee VOC Carbon Filters en één Omgekeerde Osmose Filter.

€ 240,00

Wil je zeker weten dat je altijd de juiste filters in huis hebt?  Bestel dan een 2 jaar voordeelpakket. Het pakket bevat vier Pre-Carbon Filters, twee VOC Carbon Filters en één Omgekeerde Osmose Filter.

De Pre-Carbon Filter verwijdert bacteriën, sediment en andere grote deeltjes. Het geactiveerd carbon verwijdert ook een eventuele chloorsmaak uit het water. De pre-filter filtert de grove deeltjes uit het water en dient een maal per zes maanden vervangen te worden.

De omgekeerde osmose filter is ontworpen om zelfs de kleinste schadelijke stoffen uit je kraanwater te filteren. Deze filter hoeft slechts één keer in de twee jaar vervangen te worden, of na 5000 liter gefilterd water, afhankelijk van wat eerst komt.

De VOC Carbon filter is ontwikkeld om de laatste onzuiverheden uit het water te verwijderen, de smaak van het water te optimaliseren en het water gereed te maken voor consumptie. Je glaasje heerlijk gezuiverd drinkwater is na deze laatste filter klaar voor gebruik.

De AquaTru geeft vanzelf aan wanneer een filter vervangen dient te worden. Het nummer van de filter (1-2 of 4) zal dan voor een langere tijd verlicht worden op het display aan de voorkant.

No Related Posts

Afbeelding

Ervaringen van onze klanten